14.12.2009. / 12:55

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Smanjivanje napetosti i još veće zaduživanje

Poznata business astrologinja Anđelka Subašić najvaljuje tjedan u kojemu više neće biti toliko napetosti, ali će mnogi osjećati potrebu za putovanjima i trošenjem novaca. Financije će biti razlog svađa i mnogih prekida veza

Anđelka SubšićAnđelka SubšićPlanete se nekako slažu u harmonične aspekte u odnosu na protekli tjedan. To znači da se napetost smanjuje i da ona gotovo histerična atmosfera prolazi.
Shodno slici neba moći ćemo se osjećati ljepše, ugodnije i optimističnije.

Država previše troši

Sunce i venera u Strijelcu potiču ležernost (ali i površnost) u odnosima, financijama i druženjima. Osjećaj slobode je vrlo naglašen. Potreba za putovanjima i za trošenjem novca je u porastu. Nema veze što nedostaje novca, postoji ''plastični novac'', odnosno kreditne kartice. Mnogi će upravo tako potrošiti ono što nemaju i dodatno se zadužiti, a neki će upravo zbog kartica imati velikih problema.

I država je svjesna pretjeranih troškova. Pitanje je što će se poduzeti.
Novac će biti razlog privatnih svađa i prekida veza. Neumjerenost u novcu znači neumjerenost u ljubavi. Tu su i paralelne veze zbog kojih će nastati pravi privatni ratovi.

Promjene za žene

Žene gay orijentacije dospjeti će na naslovnice magazina upravo zbog toga, a same su celebrity. Položaj žene u muslimanskom svijetu također će plijeniti pozornost.

Što se tiče klime i oborina, napokon nam se smiješe zimske radosti. Za neke zrakoplove biti će prinudnog slijetanja i promjena odredišta zbog snježnih oluja. Slušati ćemo i izvješća na temu ''vlak u snijegu''.

U svakom slučaju ekscentričnih pojedinaca je sasvim dovoljno da nam život nije dosadan.
Što se tiče nasilnog ponašanja muškaraca, posebice mladih, i ovaj tjedan će još trajati taj trend. Sukobi na relacijama predsjednik-premijer i dalje pokazuju apsurd odnosa u politici (ne samo kod nas).

Oprez u automobilu

Ne budite agresivni u vožnji. Popustite agresivnim vozačima neka imaju prednost. Ugasite svijeće pri izlasku iz kuće i prije spavanja kako ne biste izazvali požar. Pročistite dimnjake.
U sportskom natjecanju pokažite srčanost od prvog trenutka ako želite pobjedu. Samo borbenost bez kalkulacija donosi rezultate ovih dana. Naši športaši, dosadašnji pojedinci, će nas obradovati i ovoga tjedna.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika