11.12.2009. / 17:20

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Susjedski odnosi

Rođena sam 1.8.1952.g. u Voloskom u 12,20 sati. U dvorištu našeg dvojnog objekta (veći dio koristim ja jer sam prije kupila kuću i time imala mogućnost biranja većeg dvorišta, a manji dio koristi moj susjed svaki na svojoj strani kuće). Odlukom suda postoji još 15 m2 u kojem smo oboje suposjednici. Moj susjed koji je rođen 13.4.1960. počeo je taj dio u potpunosti sam korititi za parking, pa me interesira da li da ga tužim za ometanje suposjeda ili da mu to prepustim i da time izbjegnem daljnje probleme?

Vi nemate baš sreće sa sudovima. Sredina u kojoj živite izgleda vrlo specifična zbog nekakve imovinske pohlepe. Vi se u tu priču ne uklapate. Sada ni u kojem slučaju nije vrijeme za vas da započinjete sudske procese. Ne samo da oni ne bi išli vama u korist nego biste imali dodatnih komplikacija u međuljudskim odnosima. Tih 15 m2 neće vas osiromašiti (niti susjeda obogatiti).

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika