14.12.2009. / 14:15

Autor: Totalsport

Goal.com: Ivica Olić nogometaš tjedna

Hrvatski nogometaš Ivica Olić nastavlja oduševljavati nogometne kroničare, pa je tako ponio novu titulu, a iz ruku autora nogometnog internet-portala Goal.com

Ivica OlićIvica OlićHrvatski nogometaš Ivica Olić nastavlja oduševljavati nogometne kroničare, pa je tako ponio novu titulu, a iz ruku autora nogometnog internet-portala Goal.com.

Napadač Bayerna je proglašen za najboljeg nogometaša prošloga tjedna što nije čudno ako se zna da je bio pokretač bavarskog kluba na posljednja dva ogleda. Prvo je Bayern pobjedom kod Juventusa u Torinu (4-1) izborio plasman u osminu finala Lige prvaka, a Olić je izborio jedanaesterac za prvi pogodak Bayerna, dok je drugi zabio.

U Bundesligi je, potom, postigao dva pogotka protiv Bochuma (5-1) dok je jednom uspješno asistirao. Pritom se Bayern približio vodećem Bayeru na ljestvici (zaostaju samo dva boda na trećem mjestu).

Spomenuto je isto tako da su dva ovoljetna pojačanja Bayerna, Ivica Olić i Mario Gomez, izazvali buđenje Bayerna, kao i to da mnogi budući uspjesi kluba ovise baš o hrvatskom reprezentativcu.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika