14.12.2009. / 13:41

Autor: Hrvoje Šimičević

Metallica na Hipodromu 16. svibnja: Koncert siguran, osim u slučaju '2012.'

Da se ne bi ponovila svinjarija iz 2004., kada je Metallica otkazala posjet, a dobar dio građana nikada nije vidio novac od plaćenih karata, Lupa promocija najavila je da će se osigurati kod londonskih osiguravajućih kuća specijaliziranih za koncerte

Ako se ne dogodi oveća katastrofa, u vidu sjekira kao krupnijih oborina, nedajbože scenarija iz blockbustera '2012.', ili pak neki od članova u to vrijeme padne sa stabla na kojem se vješao iz nepoznatih razloga - Metallica će pohoditi Hrvatsku. To su ukratko ocjene čelnika Lupa promocije, koji četvorku iz San Francisca dovode u Zagreb. Koncert će se naime dogoditi 16. svibnja, i to na zagrebačkom Hipodromu, koji će biti pretvoren u 'dvoranu bez krova'. Iako se radi o prostoru koji bi bez problema mogao biti alternativa većim i čuvenijiim svjetskim festivalskim inačicama, organizatori su broj karata odlučili ograničiti na 20 tisuća, uz sljedeće cijene: 300 kuna će koštati stajanje, tribine 450, a 360 kuna platiti će oni koji žele gledati jednu od najvećih rock atrakcija u tzv. fan pitu.

Prodaja karata kreće 18. prosinca na svim prodajnim mjestima Ticketpro, a preko Fan cluba prodaja kreće dva dana ranije 16. prosinca na stranici www.metclub.com. Ulaznice će se prodavati i u uredu Lupe promocije u Drniškoj 22 s božićnim popustom od 10 posto, istaknuli su na današnjoj konferenciji organizatori najvećeg koncerta u 2010.

Tijekom nadolazećih mjeseci doznati ćemo koliko će točno Metallica svirati u Zagrebu. Organizatori jamče da svirka neće biti ispod dva sata. Da se ne bi ponovila svinjarija iz 2004., kada je Metallica otkazala posjet, a dobar dio građana nikada nije vidio novac od plaćenih karata, Lupa promocija najavila je da će se osigurati kod londonskih osiguravajućih kuća specijaliziranih za koncerte, kako to rade i inače. Sjekire i otkazivanje koncerta zbog malog broja kupljenih ulaznica dakle možemo eliminirati.

U međuvremenu, evo nekoliko glazbenih brojeva...

Vezane vijesti

Odbacili su ih i vjerni fanovi

Odbacili su ih i vjerni fanovi

Kad su se 1993. nakratko okupili Lou Reed, John Cale, Maureen Tucker i Sterling Morrison kako bi u originalnoj postavi Velvet Undergrounda krenuli na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika