14.12.2009. / 14:33

Autor: Boris Bilas

Primorac poručuje: U mojoj Hrvatskoj Vidošević ide iza rešetaka

"U mojoj Hrvatskoj, ako postanem predsjednik i ako se DORH pokrene, on će biti u zatvoru", ustvrdio je bivši ministar znanosti

Dragan PrimoracDragan PrimoracDragan Primorac je na izvanrednoj presici zatražio da se Nadan Vidošević, koji je optužio Primorca da "mlati žene", ispriča njegovoj supruzi. Izostane li isprika Primorac će podići tužbu.

"Ovdje se radi o zaštiti digniteta moje supruge i obitelji jer obitelj je meni svetinja. Zašto on to radi? Ja sam samo otvorio pitanje korupcije i tražim da se dostave imovinske kartice sa stanjem 1990. godine. Jasno je zašto to Vidošević ne čini. On iza sebe ima Dalmacijacement, Meštrovićev atelje, Hajduk i Pješčanu uvalu u Istri", rekao je Primorac, koji je opovrgnuo da je ikada digao ruku na bilo koju ženu.

Obitelj je svetinja

Na upit zašto je čekao pet dana za zatraži ispriku od Vidoševića, Primorac je uzvratio da je to isto učinio u jednoj televizijskoj emisiji, ali da nije dobio ispriku pa mu je ostavio malo vremena da to učini.

Napad od strane Vidoševića na svoju obitelj, "koja mu je svetinja", tumači kao posljedicu što je progovorio o kriminalu koji je Vidošević počinio vezano za preprodaju Meštrovićeva ateljea, privatizaciju Dalmacijacementa i nestanak 4,5 milijuna maraka iz Hajduka u vrijeme kada je predsjednik kluba bio Vidošević.

"U mojoj Hrvatskoj, ako postanem predsjednik i ako se DORH pokrene, on će biti u zatvoru", ustvrdio je bivši ministar znanosti.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
9/12/09

latica, 14.12.09. 17:12

kako Primorac može kazati da će netko završiti u zatvoru ako on bude predsjednik??? meni to zvuči kao prijetnja čovjeku o kojem on nema nikakve dokaze...a da ima već bi ih poslao u državno odvjetništvo...čini mi se da bi on htio izigravati neku vrstu diktatora koji će sam odlučivati o svačijoj sudbini, a ne organi koji su za to zaduženi...toga se najviše BOJIM!!!!!


registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 14.12.09. 17:26

Vidošević je pokrao šta je stigao, i zato mu niko ništa ne može, nije tip od juče, zna da krade! A primorcu je krivo što on nije bio u istoj prilici! Oba lažova i kretena!


registracija
9/12/09

latica, 14.12.09. 18:47

Dokaži da je netko krao, a ne da se povodiš za nečim neutemeljenim i neisitnitim...već me boli glava od ovog krao je, lopov je...nitko nema dokaza za to jer ne posotoje i jer je sve legalno i objašnjeno u Nadanovim medijskim istupima....jednom zauvijek...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika