14.12.2009. / 15:00

Autor: Andrea Belin

Pijani dečko Ave Karabatić skrivio prometnu nesreću u Zadru

Par se vozio u BMW-u splitskih registracija, a pred zgradom rektorata Sveučilišta u Zadru naletjeli su na parkirani Renault Clio od kojeg su se odbili u prometni znak i betonsku kuglu

Ava KarabatićAva KarabatićDvadesetjednogodišnja manekenka Ava Karabatić i njezin dečko Špiro Miličić doživjeli su prometnu nesreću u noći sa subote na nedjelju u Zadru.

Nesreću u kojoj je Ava lakše ozlijeđena skrivio je njezin dečko, a pokazalo se da je u alkoholiziranom stanju vozio neprilagođenom brzinom.

Naime, par se vozio u BMW-u splitskih registracija, a pred zgradom rektorata Sveučilišta u Zadru naletjeli su na parkirani Renault Clio od kojeg su se odbili u prometni znak i betonsku kuglu.

Podsjetimo, Ava, njezina majka Sanja i Špiro optuženi su da su ucjenjivali manekenkinog profesora talijanistike Živka Nižića zbog poruka seksualnog sadržaja koje je svojedobno slao studentici.

Ukoliko se Avi i njezinoj majci na sudu dokaže krivnja, mogu dobiti od jedne do pet godina zatvora dok bi Špiro iza rešetaka mogao provesti od tri do deset godina.

Vezane vijesti

Vlado je moj anđeo, ali volim starije muškarce

Vlado je moj anđeo, ali volim starije muškarce

Ava Karabatić manekenka je i starleta koja je toliko okupirala medijski prostor da je nije potrebno suviše predstavljati. Njezine su nespretne izjave… Više

Komentari

registracija
22/12/08

FotoFreek, 14.12.09. 16:48

4 puta 150 ...ima se ...


registracija
22/12/08

FotoFreek, 14.12.09. 16:48

4 puta 150 ...ima se ...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika