14.12.2009. / 16:18

Autor: Nacionalova redakcija

Vidošević uzvraća udarac: Razumijem nervozu, Primorcu je kampanja u rasulu

"Razumijem njegovu nervozu, kampanja mu je u rasulu, ali mi je žao gledati što će sve čovjek učiniti u pokušaju da privuče pozornost", komentar je Nadana Vidoševića na današnje optužbe Dragana Primorca

Nadan VidoševićNadan VidoševićNakon što mu je Dragan Primorac na današnjoj konferenciji za novinare zaprijetio tužbom, oglasio se i Nadan Vidošević. Podsjetimo, Vidošević je nedavno Primorca optužio za nasilje nad ženama, a bivši minstar znanosti je danas zatražio javnu ispriku. No, čini se da od te isprike neće biti ništa.

"Gospodinu Primorcu kazao bih da napokon počne pričati o programu i o Hrvatskoj sutra, naravno ako ga ima, pa u sklopu toga i o njegovom stavu o nasilju u društvu i nad ženama. A što se tiče navoda o mojim nedjelima, ako on ima ikakvih saznanja o tome onda je to bio dužan prijaviti, inače mu prema članku 300 stavak I i II Kaznenog zakona prijeti do tri godine zatvora", stoji u priopćenju iz stožera Nadana Vidoševića, u čijem se nastavku još malo dolijeva "ulje na vatru".

"Razumijem njegovu nervozu, kampanja mu je u rasulu, ali mi je žao gledati što će sve čovjek učiniti u pokušaju da privuče pozornost", komentar je Nadana Vidoševića na današnje optužbe Dragana Primorca.

Biti će zanimljivo vidjeti Primorčevu reakciju i da li će održati svoje obećanje te će cijela prepirka završiti na nekom hrvatskom sudu.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
9/12/09

latica, 14.12.09. 17:07

Primorac dafnitivno ne priča o nečemu konkretnom nego samo napada i laže u svojoj kampanji...takvo napadanje Nadana je definitivno bez imalo kulture jer da ima koji dokaz već bi ga poslao u državno odvjetništvu...
a laži koje iznosi u svojim spotovima su isto nevjerojatne...u spotu kaže da odlazi zbog moralnih razloga što mu nisu dali da provodi svoj program, a onaj dan kad je dao otkaz reko je da je došo sa Sanaderom i da odlazi sa Sanaderom...nevejrojatno....a taj Sanader je bio osoba u koju se on kleo i bio mu je jedini uzor, a danas se ga odriče...pitam se dali će se on tako odreći i svoje države po neznam koji put....


registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 14.12.09. 17:22

To što je Vidošević u predizbornoj kampanji rekao da Primorac tuče svoju ženu je krajnje idiotski, neka ga prijavi na policiju ako ima takva saznanja u suprotnom i njemu prijeti kazna po članu Kaznenog zakona kojim prijeti Primorcu!
U Primorca je svaka druga "moja Hrvatska", a u Vidosevića "moj narod"!
Oba imaju domet samo predsjedničkog kandidata, drugi krug mogu zaboraviti!


registracija
9/12/09

latica, 14.12.09. 18:42

potiski....tvoj problem je što neznaš slušati...Vidošević puno govori o svom programu koji je izrazito dobro osmišljen i ima podlogu na koji način ga ostvariti


registracija
16/11/09

simo, 14.12.09. 20:44

Mislim da tu baš i netreba neznam kakav dokaz da se skuži da Vidošević ni po kojoj matematici nije mogao legalno zaraditi imovinu od recimo 5 mil kuna.Nadanovo ponašanje na javne optužbe nije ponašanje nevina čovjeka.Zamislite da vas netko sasvim nevinog pred milijunskim auditorijem prozove profiterom,a nije ga samo Primorac prozvao.Mislim da bih žestoko reagirao u takvoj situaciji.


registracija
13/9/08

annex, 14.12.09. 20:48

Ti Vidoševiću prvo dokaži porijeklo imovine svoje, svoje žene i djece, mama i nećaka, pa onda kako su zapošljeni svi tvoji dalmatinci, rođaci i bratja po mažnjavanju love, koliko financira tvoju kampanju Marica Vidaković iz Kraša. Imaš sreću da je državni odvjetnik Bajić i da smo u Hrvatskoj. U svakoj pravnoj državi već bi bio na odsluženju dugogodišnje kazne, a ne predsjednički kandidat.


registracija
16/11/09

simo, 14.12.09. 20:48

Koriste zastaru, kao i ostale fraze poput neka pravna država radi i sl.Neka Nadan dokaže odakle mu novac to je njegova dužnost kao kandidata.
I ništa više.


registracija
8/8/09

tovar62, 15.12.09. 10:35

hajde Nadane pricaj maloj dici da si do kapitala dosao posteno oni bi se zamislili


registracija
9/12/09

latica, 17.12.09. 17:55

Zašto ga ne prijaviš kad znaš što je on to ukrao?
On je puno učinio za gospodarstvo, za razliku od nekih koji ovde nisu ni bili kad je trebalo i onih ultradesničara koji bi nas vratili 20 godina unatrag.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika