14.12.2009. / 17:37

Autor: Andrea Belin

Simona Gotovac plakala na promociji autobiografije zbog Ante

Spisateljica se pojavila u knjižnici u društvu stilista Marka Grubnića uplakanih očiju, a kako joj je cijelo vrijeme tijekom predstavljanja knjige bilo teško zadržati suze, u jednom trenutku je izjurila iz knjižnice

Simona GotovacSimona GotovacIako manekenka, pjevačica, a odnedavno i spisateljica Simona Gotovac cijelo vrijeme tvrdi da ne osjeća ništa prema svom, uskoro bivšem suprugu Anti, čini se da je prava istina nešto drugačija.

Da još uvijek nije preboljela zagrebačkog poduzetnika, dalo se naslutiti na promociji njezine biografije "Anđeo" koja se danas održala u knjižnici na zagrebačkom Cvjetnom trgu, Bogdan Ogrizović.

Naime, Simona se pojavila u knjižnici u društvu stilista Marka Grubnića uplakanih očiju, a kako joj je cijelo vrijeme tijekom predstavljanja knjige bilo teško zadržati suze, u jednom trenutku je izjurila iz knjižnice.

Ovakve reakcije nisu nimalo iznenađujući s obzirom da je nekoliko redaka u knjizi, doduše kako je bilo i za očekivati, posvetila Anti.

Međutim, Simona je takve navode demantirala kazavši kako se ne može smiriti jer ju otac njihove kćeri Gabrijele maltretira već dva dana te da zbog toga uopće nije spavala.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika