14.12.2009. / 19:00

Autor: Totalsport

Cruyff pozvao Fabregasa u reprezentaciju protivno Wengerovim željama

Johan Cruyff, izbornik nogometne reprezentacije Katalonije, španjolske autonomne pokrajine, sastavio je popis od 20 igrača koji će kandidirati za prijateljsku utakmicu protiv Argentine 22. prosinca

Cesc FabregasCesc FabregasJohan Cruyff, izbornik nogometne reprezentacije Katalonije, španjolske autonomne pokrajine, sastavio je popis od 20 igrača koji će kandidirati za prijateljsku utakmicu protiv Argentine 22. prosinca.

Među kandidatima za utakmicu na Camp Nou s “gaučima”, koje u ovoj utakmici neće voditi njihov suspendirani izbornik Diego Maradona, nalaze se i šestorica igrača Barcelone (Víctor Valdes, Carles Puyol, Xavi Hernandez, Gerard Pique, Sergi Busquets i Bojan Krkić), kao i Arsenalov kapetan Cesc Fabregas kojem je prethodno već menadžer “topnika” Arsene Wenger spustio rampu na nastup.

- Ne dopuštamo igračima nastup na prijateljskim utakmicama jer imamo prezgusnut raspored. Postoji zahtjev da se Cesc pojavi u Barceloni, kao i zahtjevi za nastupima još šestorice drugih igrača. Ali mi igramo prvenstvenu utakmicu 27. prosinca i nisam odmarao igrače protiv Olympiacosa (u Ligi prvaka) da bih ih pustio da igraju u prijateljskoj utakmici - rekao je Wenger.

Na Arsenalovoj internet-stranici stoji da je Wenger pokušao kontaktirati Cruyffa, ali da s njim nije uspio osobno razgovarati, pa Fabregasov nastup ostaje upitan.

Cruyffov popis za ogled s Argentinom:

Espanyol: Corominas, Verdú i Moises Hurtado

Barcelona: Víctor Valdes, Carles Puyol, Xavi Hernandez, Gerard Pique, Sergi Busquets i Bojan Krkić

Deportivo: Sergio González i Albert Lopo

Getafe: Jordi Codina

Valencia: Bruno Saltor

Sevilla: Fernando Navarro

Racing: Oscar Serrano

Real Betis: Sergio García

Villarreal: Joan Capdevila

Arsenal: Cesc Fàbregas

Ajax: Oleguer Presas i Gabri

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika