14.12.2009. / 19:45

Autor: Totalsport

Haye: Želim borbu protiv Klička na Wembleyju

Britanski boksač David Haye (29), svjetski prvak u teškoj kategoriji prema WBA verziji, u razgovoru za The Sun izrazio je želju za nastupom u hramu engleskog nogometa, nacionalnom stadionu Wembley

David HayeDavid HayeBritanski boksač David Haye (29), svjetski prvak u teškoj kategoriji prema WBA verziji, u razgovoru za The Sun izrazio je želju za nastupom u hramu engleskog nogometa, nacionalnom stadionu Wembley.

Haye se nada ujedinjenju naslova i borbi protiv starijeg brata Kličko, Vitalija, koji je u subotu uspješno obranio svoj pojas u WBC verziji bodovnom pobjedom nad Kevinom Johnsonom.

- Wembley bi bio idealno mjesto za moju borbu s Kličkom. Bio bi to rasprodan meč i fantastična noć za britanski sport – rekao je Haye, uz dodatak da bi se borba mogla dogoditi u listopadu ili studenom sljedeće godine.

Kličko nema ništa protiv takve borbe.

- Bilo bi jako zanimljivo boriti se s Davidom Hayeom. Spreman sam za borbu s njim, ali on najprije mora još obraniti svoj pojas protiv Johna Ruiza (u travnju) i onda možemo razgovarati o ujedinjenju naslova. Haye previše priča i ako pristane na borbu protiv mene ili mog brata dobit će batina. On je svjetski prvak, ali trash-talka – izjavio je Vitalij Kličko.

Vezane vijesti

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Boks, olimpijske kvalifikacije: Čalić u polufinalu

Hrvatski boksač teške kategorije Marko Čalić pobijedio je danas Estonca Karson Raina u četvrtfinalu europskih kvalifikacija za Olimpijske igre. Ostao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika