14.12.2009. / 20:40

Autor: Totalsport

Ribery spreman za povratak na teren

Francuski nogometni reprezentativac Franck Ribery (26) napokon se oporavio od ozljede lijevog koljena (patela) koja ga je mučila posljednja dva i pol mjeseca

Franck RiberyFranck RiberyFrancuski nogometni reprezentativac Franck Ribery (26) napokon se oporavio od ozljede lijevog koljena (patela) koja ga je mučila posljednja dva i pol mjeseca.

- Osjeća se bolje no ikad jer može trenirati bez bolova – rekao je trener Bayerna Louis van Gaal, koji je najavio da će Francuz dobiti priliku već u subotu na Allianz Areni protiv Herthe u posljednjem bundesligaškom kolu Božićne stanke.

- Kada Ribery igra, konkurencija u Bundesligi nije tako jaka – šalio se nizozemski stručnjak na klupi trenutno (nakon 16 kola) treće momčadi bundesligaške ljestvice.

Posljednju natjecateljsku utakmicu Ribery je odigrao trećeg listopada, kada je nastupio u dvoboju protiv Kölna. Nakon toga propustio je 13 Bayernovih utakmica u svim natjecanjima.

Vezane vijesti

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Tom Starke iz Hoffenheima u Bayern

Dosadašnji prvi čuvar mreže Hoffenheima Tom Starke (31) sljedeće će tri sezone biti član Bayerna. Ugovor je potpisao nakon što je tijekom srijede… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika