14.12.2009. / 21:00

Autor: Totalsport

Službeno: Gattuso produljio s Milanom do 2012.

Defenzivni vezni nogometaš Milana Gennaro Gattuso (31) potpisao je jednogodišnje produljenje ugovora koje će ga na San Siru zadržati do lipnja 2012. godine, objavio je klub na svojoj internet stranici

Gennaro Gattuso ostaje u MilanuGennaro Gattuso ostaje u MilanuDefenzivni vezni nogometaš Milana Gennaro Gattuso (31) potpisao je jednogodišnje produljenje ugovora koje će ga na San Siru zadržati do lipnja 2012. godine, objavio je klub na svojoj internet stranici.

Gattuso se nedavno žalio na nedostatak minutaže u klubu čiji je član od 1999. godine. Pod vodstvom dugogodišnjeg trenera “rossonera” Carla Ancelottija imao je zagarantirano mjesto u prvom sastavu, međutim, početkom sezone Ancelotti je otišao u Chelsea, a klupu Milana je preuzeo Leonardo i otad Gattuso minutažu dobiva na kapaljku.

Ipak, uprava kluba je navodno Milanu ponudila jamstva da će imati priliku dokazati se i ponovo nametnuti u prvoj postavi jednom kada postigne punu fizičku spremu (ove sezone je imao problema s gležnjom i bedrenim mišićem) i tako izboriti i nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici gdje “azzurri” odlaze kao branitelji naslova.

Interes za kupnjom Gattusa pokazali su Chelsea i Manchester City, ali je produljenjem ovaj neumorni nogometaš dokazao svoju privrženost klubu u kojem će vjerojatno i završiti karijeru.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika