14.12.2009. / 23:30

Autor: Ana Smrečki

Josipović: 'Nitko ne želi Hrvatsku okovanu lopovlukom, kriminalom i korupcijom'

Svi oni koji su danas u korupciji sutra će biti u zatvoru. Korupcija godišnje uzima 12,5 milijardi kuna u Hrvatskoj. Otet ćemo im taj novac i vratiti ga narodu», obećao je Josipović

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednički kandidati rade punom parom, obilaze Lijepu našu i posljednjim snagama bore se za potencijalne birače, koji će za oko dva tjedna izaći na predsjedničke izbore. SDP-ov kandidat večeras je boravio u Zadru. «Hrvatska nije pravedna zemlja jer puno ljudi ne radi, puno ih radi a ne dobiva plaću, puno ih prima mizerne plaće, a puno je i umirovljenika s malim mirovinama koji kopaju po kantama za smeće», ponovio je Josipović.

'Oni koji su danas u korupciji sutra će biti u zatvoru'

Kao pravi socijaldemokrat Zadranima je poručio da nema pravedne Hrvatske dok se ne riješi pitanje socijalno najugroženijih građana. »Nitko ne želi Hrvatsku koju su okovali lopovluk, kriminal i korupcija. Svi oni koji su danas u korupciji sutra će biti u zatvoru. Korupcija godišnje uzima 12,5 milijardi kuna u Hrvatskoj. Otet ćemo im taj novac i vratiti ga narodu», obećao je Josipović s predizbornog skupa u Zadru. Prije dolaska u Zadar, SDP-ov predsjednički kandidat obišao je Pakoštane, Biograd na moru i Sukošane.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
23/6/09

Harmon, 15.12.09. 01:52

Kako vrijeme ide dalje tako je ovaj boljsevik sve blesaviji. Tako je i njegov uzor Mesic obecavao vratiti milijarde ! I odakle mu podatak o 12,5 milijardi godisnje stete, pa cak i kada dolazi od dokazanog antihrvatskog gada kakav je taj, previse je !


registracija
9/11/09

superhik, 15.12.09. 04:34

Nitko osim pola predsjednickih kandidata koji bi po Kajinu trebali biti uhuceni. Zalosno je da vecina hrvata ne vidi to sto je Kajin vrlo lijepo rekao, pa bi jedan od tih kandidata mogao postati predsjednikom. Medju te lopove ne uvrstavam Josipovica.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika