14.12.2009. / 23:59

Autor: Ana Smrečki, Hina

Vidošević promijenio taktiku: Od sada ne napada bivše kolege već medije

Vidošević je razočaran televizijskim sučeljavanjima kandidata jer su, prema njegovom mišljenju novinarska pitanja 'uglavnom svedena na trivijalizaciju'. "U sučeljavanjima razgovaramo o bedastoćama"

Nadan VidoševićNadan VidoševićNezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević večeras je boravio u Orahovici. Nakon sukoba s nekadašnjim stranačkim kolegama, Vidošević je odlučio promijeniti taktiku te se 'obrušio' na medije. Otkriva da je razočaran televizijskim sučeljavanjima kandidata jer su, prema njegovom mišljenju novinarska pitanja 'uglavnom svedena na trivijalizaciju'. «U sučeljavanjima razgovaramo o bedastoćama. Nitko nas još nije pitao što napraviti s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj ili s diferenciranim kamatama», poručio je Vidošević iz Orahovice.

U Hrvatskoj se u posljednjih 15 godina vodi pogrešna ekonomska politika

Posjetio je i Keramičku industriju Orahovica i tvrtku Pan parket. U KIO Orahovici razgovarao je o problemu tržišta keramičkih pločica i velikih troškova proizvodnje zbog čega ta tvrtka s petstotinjak zaposlenih nekoliko mjeseci nije radila. «Na žalost jedna od najmodernijih tvornica keramike u Europi u ozbiljnim je poteškoćama zbog kojih dolazi u pitanje egzistencija svih zaposlenih zbog pogrešne ekonomske politike koja se u Hrvatskoj vodi proteklih 15 godina», procijenio je nezavisni predsjednički kandidat.

«Keramička industrija Orahovica 80 posto svoje proizvodnje izvozi pa sam ovdje došao jer želim kroz svoju kampanju pomoći oživljavanju proizvodnje. KIO mora biti primjer kuda Hrvatska mora ići, a ne problem, da nema radnog kapitala zato što imamo neadekvatnu politiku tečaja, koju smo godinama pogrešno vodili, dok nismo ušli u dužničko ropstvo», istaknuo je Nadan Vidošević.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
9/11/09

superhik, 15.12.09. 04:31

Ovaj ratni profiter ima velike sanse postati predsjednik sto bi bilo u skladu s drzavom kojom predsjedava. Kakva drzava takav joj i predsjednik. Naprijed u totalnu propast.


registracija
9/12/09

latica, 16.12.09. 13:56

nisam primjetila da je gospodin Vidošević prvi napao bilo kojeg svojeg kolegu,osim što se od pojedinaca branio............a mediji bi se stvarno mogli malo kvalitetnije i profesionalnije pozabaviti ovom kampanjom..........
........svatko ima pravo na svoje mišljenje,ali realno ako pogledamo gospodin Vidošević je jedini kandidat koji uistinu je i dostojan u svakom smislu,da postane treći Hrvatski predsjednik......


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika