15.12.2009. / 07:57

Autor: Martina Čizmić

INA smanjila cijene benzina i dizela za nekoliko lipa

Cijene naftnih derivata korigiraju se na temelju Pravilnika o utvrđivanju cijena naftnih derivata početkom svakog tjedna

INA je snizila cijene dizela i benzinaINA je snizila cijene dizela i benzinaOd danas su maloprodajne cijene motornih benzina na Ininim benzinskim crpkama nešto niže.

Tako je benzin eurosuper 95 jeftiniji za sedam lipa po litri i sada stoji 7,68 kuna, dok je super 95 pojeftinio za šest lipa i prodaje se po 7,59 kuna. Cijena super plus 98 također je smanjena za šest lipa i sada iznosi 7,75 kuna.

Dobre vijesti i za potrošače eurodizela čija je cijena smanjena za tri lipe po litri te ga je sad moguće kupiti po cijeni od 7,12 kuna. Isto pojeftinjenje određeno je i za dizel, plavi dizel i lož ulje.

Podsjetimo, cijene naftnih derivata korigiraju se na temelju Pravilnika o utvrđivanju cijena naftnih derivata početkom svakog tjedna. Promijena cijene najviše ovisi o kretanju cijene derivata na tržištu Mediterana i kretanju tečaja dolara.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika