15.12.2009. / 10:30

Autor: Andrea Belin

Dvojac iz Prljavog kazališta doživio prometnu nesreću u BiH

Nakon sudara Houra se žalio na jake bolove u vratu dok je Mlakar dođivio lakši potres mozga. Doduše, on je glavom udario u sjedište vozila. Na svu sreću, ozbiljnijih komplikacija nije bilo

Jasenko HouraJasenko HouraČlanovi Prlajvog kazališta, Jasenko Houra i Hravoje Mlakar, doživjeli su prometnu nesreću u ponedjeljak kod Širokog Brijega u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Kako piše Večernji list, u sudaru sudarila su se tri automobila, terenac Land Rover Discovery, Škoda Felicia i kombi marke Reanult u kojem su bili članovi benda.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je na cesti Posušje - Široki Brijeg, Felicia skretala prema Kočerinu, a iza nje se zaustavljao kombi u koji je velikom brzinom naletio Land Rover.

Nakon sudara Houra se žalio na jake bolove u vratu dok je Mlakar dođivio lakši potres mozga. Doduše, on je glavom udario u sjedište vozila.

Na svu sreću, ozbiljnijih komplikacija nije bilo, nakon pružene liječničke pomoći glazbenici su pušteni na kućnu njegu.

Inače, večer prije glazbenici su nastupali u Širokom Brijegu.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika