15.12.2009. / 11:04

Autor: Andrea Belin

Završen natječaj: Nives Celzijus pronašla svoju dvojnicu

Supruga Dine Drpića je najveću sličnost pronašla u dvadesetpetogodišnjoj Tihani Lijović iz Virovitice, a s obzirom da su se natjecateljice morale prijaviti u paru, njezin dečko Antonio također se smatra pobjednikom

Tihana Lijović; Foto: nivescelsius.deTihana Lijović; Foto: nivescelsius.deNakon dva mjeseca traženja, starleta Nives Celzijus napokon je pronašla svoju dvojnicu.

Naime, supruga Dine Drpića je najveću sličnost pronašla u dvadesetpetogodišnjoj Tihani Lijović iz Virovitice, a s obzirom da su se natjecateljice morale prijaviti u paru, njezin dečko Antonio, inače iz Poreča, također se smatra pobjednikom.

Dvojnica Nives Celzijus je studentica druge godine Ekonomskog fakulteta i trenutačno živi u Zagrebu. Sudjelovala je i na izborima za voditeljicu RTL televizije te za časopis "Klik", a svojedobno je u završila školu za modu u Virovitici.

Njezin dečko je apsolvent na Kineziološkom fakultetu, a u slobodno vrijeme se bavi tenisom.
Za seksi editorijal koji će snimati s Celzijus, odabrali su temu Divljeg zapada. Djevojke će biti odjevene u kaubojske čizme, šešir i sexy rublje, a Antonio će nositi samo kaubojske hlače s tregerima.
Podsjetimo, natječaj za dvojnicu bio je objavljen na Nivesinoj službenoj internetskoj stranici nivescelsius.de.

Mogle su se prijaviti sve punoljetne osobe s tim da su osim svoje slike morali poslati i sliku partnera s kojim će se upustiti u ovu avanturu. Nije bilo važno je li riječ o prijatelju, ljubavniku ili dečku.
Šanse za pobjedu imale su djevojke koje fizički i karakterno sliče na starletu.
Uz fotografiju bilo je potrebno priložiti i kratak scenarij u obliku priče za nadolazeći fotosession.

Vezane vijesti

Ostojić obustavio tzv. Karamarkov natječaj

Ostojić obustavio tzv. Karamarkov natječaj

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić obustavio je danas natječaj za policijske dužnosnike koji je neposredno pred parlamentarne izbore raspisao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika