15.12.2009. / 11:45

Autor: Totalsport

Hiddink odbio Sjevernu Koreju, a kandidira za klupu Juventusa

Još uvijek aktualni izbornik ruske nogometne reprezentacije Guus Hiddink (63), prema pisanju talijanskih i nizozemskih medija mogao bi uskoro preuzeti klupu torinskog giganta Juventusa

Guus HiddinkGuus HiddinkJoš uvijek aktualni izbornik ruske nogometne reprezentacije Guus Hiddink (63), prema pisanju talijanskih i nizozemskih medija mogao bi uskoro preuzeti klupu torinskog giganta Juventusa.

Navodno je Hiddink u ponedjeljak viđen u zračnoj luci Malpensa u Milanu, gdje se trebao naći s predstavnicima Juventusa na pregovorima.

Juve je poražen u četiri od pet posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima, a ispao je i iz daljnjeg natjecanja u Ligi prvaka. Loši rezultati uzdrmali su poziciju trenera Cire Ferrare, kojeg u talijanskim medijima opisuju kao “bivšeg”.

Ostaje nejasno da li bi Hiddink u slučaju preuzimanja Juventusa zadržao status ruskog izbornika, iako je ugovorno vezan za Ruski nogometni savez do lipnja 2010. godine.

Ponuda Juventusa nije jedina koju Hiddink ima na stolu, pa je tako za njegove usluge bila zainteresirana i Sjeverna Koreja čiji je savez Nizozemcu ponudio izborničku ulogu na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Bivši izbornik Nizozemske, Južne Koreje i Australije, koji Rusiju nije uspio odvesti na Mundijal u Južnoafričkoj Republici, ponudu Sjevernokorejskog nogometnog saveza je odbio.


Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika