15.12.2009. / 11:36

Autor: Andrea Belin

Marko Tolja: Sviđaju mi se seksualne avanture za jednu noć

Glazbenik je priznao da se u životu nije našao u situaciji da bi za neku djevojku morao iznajmljivati stan kako se to prikazuje u njegovom najnovijem spotu, međutim avanture za jednu noć mu nisu strani pojam

Marko ToljaMarko ToljaPjevač Marko Tolja je ovih dana snimio spot za pjesmu "Sama si i ti". S obzirom da se radnja spota vrti oko avanture za jednu noć, novinare Index.hr-a zanimalo je što o tome misli sam izvođač.

Naime, Tolja je priznao da se u životu nije našao u situaciji da bi za neku djevojku morao iznajmljivati stan kako se to prikazuje u spotu, međutim, avanture za jednu noć mu nisu strani pojam

"S obzirom da sam rak po horoskopu inače sam više tip za duže veze, ali zbog posla u posljednje vrijeme nisam bio u mogućnosti za bilo kakvu vezu", objašnjavao je glazbenik i dodao kako mu je važan izgled, ali mu kao i većini nije presuda.

Kazao je kako ne voli natapirane i pretjerano sređene cure. Što se tiče bivših djevojka, s rijetko kojom je u lošim odnosima.

Na kraju je kazao kako nema ništa protiv djevojaka koje se često upuštaju u seksualne avanture za jednu noć.

"Ne mislim da su takve djevojke kurve jer bih onda to i za sebe mislio. Ili ćemo oboje biti frajeri ili kurve, a ja bi se ipak odlučio za ovo prvo. Ne vidim ništa loše u tome posebice ako se lijepo provedemo oboje i ako nitko nikoga ne povrijedi", tvrdi Tolja.

Inače, spot za ovu skladbu režirao je Radislav Jovanov Gonzo, dok su cjelokupanj scenarij osmislili osim Marka, Darija Papst iz modne agencije Talia i glumica Jadranka Krajina.

Vezane vijesti

Marko Tolja: Vrijeme je za život udvoje

Marko Tolja: Vrijeme je za život udvoje

Iako svoju vezu uporno skrivaju od medija, riječki pjevač Marko Tolja i manekenka Ana Ivančević započeli su, doznajemo, zajednički život u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika