15.12.2009. / 13:00

Autor: Totalsport

Roberto Carlos: Ako me Real pozove, stižem!

Španjolski sportski dnevnik Marca donosi vijest kako bi brazilski nogometni veteran Roberto Carlos (36) mogao vratiti u redove Real Madrida, kluba u kojem je proveo 11 godina svoje karijere (1996.-2007.), kao zamjena za ozlijeđenog Pepea

Roberto CarlosRoberto CarlosŠpanjolski sportski dnevnik Marca donosi vijest kako bi brazilski nogometni veteran Roberto Carlos (36) mogao vratiti u redove Real Madrida, kluba u kojem je proveo 11 godina svoje karijere (1996.-2007.), kao zamjena za ozlijeđenog Pepea.

- Usred sam pregovora o odlasku iz Fenerbahçea – rekao je Carlos, kojem aktualni ugovor s istanbulskim klubom, čije je član od 2007. godine, istječe službeno 20. prosinca.

Iako se njegov transfer u Corinthians spominjao kao već gotova stvar, Carlos kaže da je riječ samo o verbalnom sporazumu, ali da još ništa nije službeno potpisano.

- Corinthians je zainteresiran za mene, ali ako me Real pozove odmah ću doći u Madrid. Moj nogometni život pripada Realu i to je moj voljeni klub. Bio bi mi san vratiti se na Santiago Bernabeu i pomoći klubu osvajati trofeje – dodao je lijevi branič topovskog udarca.

Portugalski centralni branič Pepe je poderao križni ligemnt desnog koljena u subotnjem derbiju s Valencijom u sklopu 14. kola španjolskog prvenstva, što će ga udaljiti s nogometnih travnjaka najmanje šest mjeseci.

Iako su iz uprave Reala najavili da neće posegnuti na tržište za novim pojačanjima, vraćanje istinske legende kluba sigurno bi razveselilo navijače kluba, a i ne bi morali duboko zagrabiti u blagajnu.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika