15.12.2009. / 13:24

Autor: Andrea Belin

Prekid preko 'fejsa': Marinu Perazić zbog Milana Topalovića ostavio dečko

Bivša čalnica grupe Denis&Denis tvrdi kako je njezin dugogodišnji partner najvjerojatnije prekinuo pod pritiskom prijatelja i medija, a pretpostavlja da je kap prelila čašu zbog njezinog odnosa s Milanom Topalovićem Topalkom

Marina PerazićMarina PerazićBoravak u nekom reality showu pokazao se rizičnim za većinu natjecatelja koji su istovremeno bili u vezi s nekim iz vanjskog svijeta, a ista sudbina zadesila je i pjevačicu Marinu Perazić.

Naime, bivšu članicu grupe Denis&Denis je tijekom njezinog boravka u srpskoj Farmi ostavio dečko s kojim je bila u vezi gotovo šest godina.

Da je ponovno sama, priznala je i sama pjevačica kazavši kako je njezin, trenutačno bivši partner, učinio to preko Facebooka.

Kako ona tvrdi, muškarac, još uvijek nepoznati javnosti, je okončao vezu na ovaj način, mjesec dana prije njezinog izlaska sa seoskog imanja u Srbiji.

Dodala je kako je najvjerojatnije prekinuo pod pritiskom prijatelja i medija, a Perazić pretpostavlja da ga je zasigurno najviše zasmetao njezin odnos s Milanom Topalovićem Topalkom.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika