15.12.2009. / 13:38

Autor: Andrea Belin

3 seksualne poze u kojima orgazam nikada neće izostati

Ako se ne možete sjetiti kada ste posljednji put osjetili onaj čaroban trenutak vrijeme je da promijenite seksualne navike. Umjesto standardnog misionarskog položaja odaberite neku od sljedećih poza za koje vam jamčimo da će između vas i vašeg partnera probuditi strasti

Učinite seks zanimljivijimUčinite seks zanimljivijimKada nisu zadovoljni seksualnim životom, većina parova prihvaća zabavu u tuđoj postelji jer počnu vjerovati da je buđenje strasti sa stalnim partnerom nemoguća misija.

Nakon toga slijedi potpuna alijeniranost od bolje polovice što najčešće završava razvodom. Ukoliko ne priželjkujete takav scenarij, vrijeme je da u spavaću sobu unesete novitete. Za početak, promijenite seksualnu pozu i jamčimo da ćete opet osjetiti strast!

Dvostruki užitak

Ova poza nije jedna od omiljenih pripadnicima oba spola, međutim postoji mogućnost da će se vama svidjeti. Dakle, riječ je o pozi u kojoj muškarac i žena leže jedno preko drugoga s tim da su im glave smještene na najkritičnijim točkama na tijelu. Na ovaj način se istovremeno zadovoljavaju, a stručnjaci savjetuju da partneri to čine jezikom.

Velike su šanse da ćete tijekom zadovoljavanja na ovaj način brzo doživjeti vrhunac pa ukoliko priželjkujete da seks traje duže, nakon određenog vremena promijenite položaj.

Klinč

Ova poza garantira potpuni užitak oba partnera, a može se prakticirati na bilo kojoj čvrstoj podlozi, primjerice na stolu ili podu. Muškarac i žena su okrenuti jedno prema drugome s tim da žena leži na leđima. Ruke su joj iznad glave, a jedan noga na partnerovom ramenu.

Bolja polovica sjedi u sredini s jednom ispuženom nogom pokraj njezinog tijela. Doduše, u ovom položaju oboje se ne mogu previše kretati, međutim pogled oči u oči biti će sasvim dovoljan da se stvari spontano počnu komplicirati.

Slon

Muškarcima je jutro najidealnije vrijeme za seksualne odnose dok pripadnice ljepšeg spola u to doba dana nisu osobito raspoložene. Upravo zbog toga ovo je idealna poza za žene jer se ne moraju previše truditi.

Dakle, savijte noge u koljenima i okrenite se na bok dok vam partner prilazi s leđa. On će bez previše energije zadovoljavati svoje potrebe, a vi ćete kontrakcijom vaginalnih mišića također vrlo brzo doći do vrhunca.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika