15.12.2009. / 16:07

Autor: Hina

Rukomet, EP 2010. u Austriji: Červar pozvao Metličića

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je širi popis kandidata za predstojeće Europsko prvenstvo koje će se od 19. do 31. siječnja 2010. igrati u Austriji

Petar MetličićPetar MetličićIzbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar objavio je širi popis kandidata za predstojeće Europsko prvenstvo koje će se od 19. do 31. siječnja 2010. igrati u Austriji.

Na popisu se nalazi 28 igrača, a zanimljivo popis je objavljen kao priopćenje, a nije sazvana novinarska konferencija kao što je uobičajeno.

"Pripreme su, zbog blagdana, podijeljene u dva dijela. Na prvi dio, koji počinje 26. prosinca, pozvao sam 19 igrača. S njima ću raditi četiri dana, do 30. prosinca, kada ću objaviti i konačni spisak 20 igrača koji će doći na drugi dio priprema što počinje 2. siječnja u Makarskoj. Preostalih osam bit će u pripremi i moraju biti spremni uskočiti u bilo kojem trenutku. S Perom Metličićem sam se čuo i dogovorio da ne dolazi na prvi dio priprema," kazao je Lino Červar.

Nakon priprema u Mađarskoj, hrvatska reprezentacije odlazi na turnir u Wiener Neustadtu na kojem će nastupiti domaćin, Mađarska i Poljska, a potom se vraća u Makarsku. Odlazak na EP je predviđen 18. siječnja.

Hrvatska reprezentacija će na EP-u igrati u skupini A protiv Rusije, Norveške i Ukrajine.

POPIS IGRAČA:

VRATARI: Mirko Alilović (Ademar Leon), Vladimir Božić (Cuenca 2016), Goran Čarapina (Poreč), Ivan Pešić (MKB Veszprem), Marin Šego (CO Zagreb)

LIJEVA KRILA: Antonio Kovačević (Dubrava), Vedran Mataija (Poreč), Manuel Štrlek (CO Zagreb), Ljubo Vukić (CO Zagreb)

DESNA KRILA: Ivan Čupić (Gorenje Velenje), Vedran Zrnić (Gummersbach), Luka Raković (Bjelovar)

PIVOTI: Marino Marić (CO Zagreb), Marko Mrđenović (NEXE), Željko Musa (Trimo Trebnje), Igor Vori (HSV Hamburg),

VANJSKI: Ivano Balić (CO Zagreb), Damir Bičanić (Ademar Leon), Denis Buntić (Ademar Leon), Domagoj Duvnjak (HSV Hamburg), Jakov Gojun (CO Zagreb), Nikola Kedžo (Düsseldorf), Marko Kopljar (CO Zagreb), Blaženko Lacković (HSV Hamburg), Petar Metličić (Ciudad Real), Duje Miljak (Emsdetten), Tonči Valčić (CO Zagreb), Drago Vuković (Gummersbach)

Vezane vijesti

Bez bitnih promjena u grčkim rezovima

Bez bitnih promjena u grčkim rezovima

Čelnik euroskupine Jean-Claude Juncker je u razgovoru u utorak na austrijskom državnom radiju O1 rekao da neće biti dubinskih promjena u programu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika