15.12.2009. / 16:31

Autor: Hina

Berlusconi nakon primanja katedrale u lice: 'Ljubav pobjeđuje'

"Hvala iz sveg srca svima onima, brojnima, koji su mi poslali poruke solidarnosti i privrženosti. Svima ponovno kažem: budite spokojni i mirni. Ljubav uvijek pobjeđuje zavist i mržnju", kazao je on u prvoj javnoj poruci nakon napada

Šef talijanske vlade Silvio Berlusconi, od nedjelje u bolnici zbog napada, zahvalio je u utorak svojim pristašama i ustvrdio da "ljubav uvijek pobjeđuje mržnju" u poruci objavljenoj na internetskoj stranici njegove stranke Narod slobode.

"Hvala iz sveg srca svima onima, brojnima, koji su mi poslali poruke solidarnosti i privrženosti. Svima ponovno kažem: budite spokojni i mirni. Ljubav uvijek pobjeđuje zavist i mržnju", kazao je on u prvoj javnoj poruci nakon napada.

Šefa talijanske vlade napala je neuravnotežena osoba u nedjelju nakon jednog političkog skupa u Milanu ozlijedivši mu lice minijaturnom replikom milanske katedrale. Dijagnosticiran mu je prijelom nosa, dva slomljena zuba i ozljeda gornje usnice.

Berlusconi bi trebao u srijedu izaći iz bolnice.

Vezane vijesti

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Berlusconi predlaže predsjednički sustav za Italiju

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi je u petak predložio da Italija usvoji predsjednički sustav vlasti, nalik na francuski, i nije isključio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika