15.12.2009. / 17:01

Autor: Ivica Medo

Lionel Messi pokazao torzo na plaži Abu Dhabija: Gležanj u dobrom stanju

Dobitnik Zlatne lopte France Footballa i najveća zvijezda Barcelone Lionel Messi pokazao je torzo na plaži pred hotelom Shangri-la, u kojem se smjestila momčad Barcelona za vrijeme Svjetskog klupskog prvenstva u Abu Dhabiju

Lionel Messi na arapskom pijesku (Foto: fcbarcelona.com)Lionel Messi na arapskom pijesku (Foto: fcbarcelona.com)Dobitnik Zlatne lopte France Footballa i najveća zvijezda Barcelone Lionel Messi pokazao je torzo na plaži pred hotelom Shangri-la, u kojem se smjestila momčad Barcelona za vrijeme Svjetskog klupskog prvenstva u Abu Dhabiju.

Messi je još uvijek pod upitnikom za polufinalni meč sa meksičkim Atlanteom zbog ozljeda gležnja na utakmici s Dinamom iz Kijeva u Ligi prvaka.

Omaleni rastom ali nogometnom vještinom veliki Argentinac jutros oko 11 sati odradio je nekoliko vježbi s loptom te se očekuje da će se pojaviti na večerašnjem treningu prve momčadi Barcelone.

Gležanj je u sve boljem stanju (fcbarcelona.com)Gležanj je u sve boljem stanju (fcbarcelona.com)Messi je u pratnji osobnog trenera trenirao oko sat vremena u idiličnoj atmosferi privatne plaže u Abu Dhabiju čiji je pijesak kao stvoren za jačanje gležnjeva i mišićne strukture.

Cilj treninga je bio da se isproba čvrstoća i fleksibilnost Messijeva načeta gležnja na nestabilnoj površini pijeska.

S obzirom na viđeno, Messi bi mogao zaigrati u polufinalu protiv Atlantea 16. prosinca, a ako Barcelona prođe dalje, što je vrlo izvjesno, Messi će sigurno igrati u finalu koje je na rasporedu 19. prosinca. Drugi polufinali par je Estudiantes - Pohang Steelers.

Pijesak u Abu Dhabiju je idealan za jačanje gležnja (Foto: fcbarcelona.com)Pijesak u Abu Dhabiju je idealan za jačanje gležnja (Foto: fcbarcelona.com)"On je sada puno bolje nego prije nekoliko dana", izjavio trener Barcelone Pepe Guardiola te je naglasio: "Njegov gležanj izgleda dobro, a on je iskazao zavidno stanje duha. Trenirao je dobro, pa ćemo sutra odlučiti hoće li igrati već u polufinalu."

Nakon što je odradio seriju vježbi, Messi se osvježio u ne baš toplom moru arapskog zaljeva u ovo doba godine.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika