15.12.2009. / 22:06

Autor: Ana Smrečki

Bandić financira Kajinovu kapanju kako bi izbio glasove Josipoviću i Pusić

Damir Kajin sve ove spekulacije demantira. "Ako Bandić ima viška novca slobodno ih može usmjeriti na moj račun, ali bi mu bilo pametnije da rješava probleme u Zagrebačkom holdingu nego da pušta ovakve priče"

Predsjednički kandidat Damir KajinPredsjednički kandidat Damir KajinBliže nam se predsjednički izbori, atmosfera između kandidata je poprilično vruća, a kampanja tek sad postaje napeta. Trenutno u centru pažnje IDS-ov predsjednički kandidat Damir Kajin. Naime, prema pisanju portala Ipress nezavisni kandidat Milan Bandić financira, osim svoje kampanje i onu Damira Kajina. IDS-ovim kuloarima, prema pisanju spomenutog portala, kola informacija da Bandić na raspolaganju ima toliko novca da si može priuštiti tako nešto, a sve u svrhu diskreditiranja nekadašnjeg stranačkog kolege SDP-ova Ive Josipovića.

Kajin manje opasan kandidat od Josipovića i Pusić

Bandić je tako navodno platio mnoge Kajinove jumbo plakate, a kojih u Hrvatskoj ima oko 500. Da nije bilo Bandića, Kajin bi za te reklame sam morao izdvojiti oko dva milijuna kuna. No, to nije sve. Mediji pišu i da će Kajin u zadnji tjedan kampanje ući sa skupim televizijskim reklamama. Bandić ovim potezom planira izbiti glasove Josipoviću i Vesni Pusić, a dodati ih na Kajinov konto s obzirom da IDS-ovog kandidata očito doživljava najmanje opasnim među ljevičarima.

'Bandiću bi bilo bolje da rješava probleme u Holdingu'

Damir Kajin sve ove spekulacije demantira. «U Hrvatskoj imam točno 104 plakata koji su koštali 70 tisuća kuna. Većina tih plakata je u Istri. Daj Bože da imam 500 plakata, ali nemam. Ako Bandić ima viška novca slobodno ih može usmjeriti na moj račun, ali bi mu bilo pametnije da rješava probleme u Zagrebačkom holdingu nego da pušta ovakve priče», pojasnio je Kajin na sebi svojstven način.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika