16.12.2009. / 10:40

Autor: Andrea Belin

Iva Mia Erak je već dva mjeseca u blaženom stanju

Djetetov otac navodno je nekoliko godina stariji poduzetnik s kojim je u vezi još od početka godine, a njegovo ime, negdašnja desna ruka prvog čovjeka glavnog grada Hrvatske, još uvijek ne želi otkrivati

Iva Mia ErakIva Mia ErakBivša glasnogovornica Milana Bandića, Iva Mia Erak je u blaženom stanju.

S obzirom da je trudna već dva mjeseca, po drugi put će postati majka u ljeto sljedeće godine.

Djetetov otac navodno je nekoliko godina stariji poduzetnik s kojim je u vezi još od početka godine, a njegovo ime, negdašnja desna ruka prvog čovjeka glavnog grada Hrvatske, još uvijek ne želi otkrivati.

Kuloarima se šuška da je Iva u vezi s poduzetnikom iz inozemstva jer je u posljednje vrijeme često putovala izvan granica Hrvatske.

Iva se jako veseli drugoj trudnoći, jedino se boji kako će se riješiti kilograma koje će skupiti u ovih devet mjeseci.
Inače, Erak se prije godinu dana rastala od stomatologa Ivora Eraka s kojim je bila u braku četiri godine, a ujedno je i majka petogodišnje djevojčice Karle.

Hoće li nakon rođenja djeteta po drugi put uploviti u bračnu luku, tridesettdvogodišnja negdašnja najljepša gospođa nije otkrila ni svojim prijateljima.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika