16.12.2009. / 12:55

Autor: Andrea Belin

Video: Severina snimila spot za turbo folk pjesmu "Lola"

Riječ je o pjesmi koja se nalazi u sklopu kompilacijskog albuma Aleksandra Milića Milija, "Miligram". Osim nje, na albumu pjevaju Željko Joksimović, Jelena Rozga, Željko Samardžić, Tifa, Kaliopi, Milena Vučić, Emina Jehović, Alen Ademović i Saša Matić

SeverinaSeverinaDa se najpoznatija hrvatska pjevačica pronašla u turbofolku pokazuje i njezin najnoviji hit "Lola" za koji je ovih dana snimila i spot.

Riječ je o pjesmi koja se nalazi u sklopu kompilacijskog albuma Aleksandra Milića Milija, "Miligram". Naime, Seve je jedna od deset izvođača s područja Balkana koji su na albumu otpjevali deset pjesama.

"Neće više Lola, voljeti do bola, Lola više nema srca, cijeli grad to zna. Neće više Lola, plesat polugola, momci za mnom ne plaču, ne plačem za njima ja", riječi su skladbe za koju opće ne sumnjamo da neće briljirati na glazbenim top ljestvicama.

Kako javlja službeni klub obožavatelja Severine Vučković, osim nje, na albumu pjevaju Željko Joksimović, Jelena Rozga, Željko Samardžić, Tifa, Kaliopi, Milena Vučić, Emina Jehović, Alen Ademović i Saša Matić.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
4/12/09

pajto, 16.12.09. 13:13

Ej moja Severina...to je turbokurac od pjesme..mani se djete harmonike...to je za manijake a ne za tvoj prekrasan glas...ko te nagovora na gluposti...ko?


registracija
12/12/09

atila36, 16.12.09. 18:13

Severina je pravi šoumen i sve joj pristaje, pa i ova Milijeva kompilacija.I bez spota samo uz slušanje može se zaključiti da će ova njena Lola imati uspeha.Mladi traže ritmove za njihove uši,a ona to zna pronaći i snimiti.Želim joj puno uspeha u radi i životu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika