16.12.2009. / 13:20

Autor: Totalsport

Davis Cup: Hrvatska protiv Ekvadora u Varaždinu

Susret 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa za 2010. godinu Hrvatska će protiv Ekvadora odigrati u Varaždinu, odlučio je Hrvatski teniski savez

Hrvatska dočekuje Ekvador u VaraždinuHrvatska dočekuje Ekvador u VaraždinuSusret 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa za 2010. godinu Hrvatska će protiv Ekvadora odigrati u Varaždinu, odlučio je Hrvatski teniski savez.

Zainteresiranih gradova kandidata za organizaciju tog susreta bilo je nekoliko, no Varaždin je pokazao najveće zanimanje i prvi put će ugostiti najbolje hrvatske tenisače u nekom susretu Davis Cupa.

U srpnju 2003. godine Varaždin je bio domaćin susretu Fed Cupa između Hrvatske i Brazila.

Dvoboj Hrvatske i Ekvadora na rasporedu je od 5. do 7. ožujka 2010. godine, a održat će se u gradskoj sportskoj dvorani koja će za ovaj susret moći primiti 5100 gledatelja. Igrat će se na brzoj podlozi, a pobjednik će se plasirati u srpanjski četvrtfinale protiv boljeg iz okršaja Srbija - SAD.

Hrvatska, osvajač Davis Cupa iz 2005. godine, u posljednjih pet susreta u ovom natjecanju ima četiri pobjede, a ove je sezone stigla do polufinala.

Ekvadoru će ovo biti prvi nastup u Svjetskoj skupini od 2001. godine.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika