16.12.2009. / 13:30

Autor: Totalsport

Allardyce: Kalinić je bio dobar, šteta što nije zabio

Menadžer Blackburn Roversa imao je riječi pohvale za hrvatskog napadača Nikolu Kalinića nakon njegove prve premierligaške utakmice od prve do posljednje minute

Nikola KalinićNikola KalinićMenadžer Blackburn Roversa imao je riječi pohvale za hrvatskog napadača Nikolu Kalinića nakon njegove prve premierligaške utakmice od prve do posljednje minute.

Blackburn je u utorak poražen na gostovanju kod Birminghama 2-1 u sklopu 17. premierligaškog kola, Kalinić je odigrao zapaženu partiju i našao se u nekoliko izglednih prilika, a najbliže postizanju gola bio je u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je njegov udarac zaustavila vratnica.

- Sviđala mi se njegova igra, dobro se kreće, samo mora pronaći put do mreže kao svaki napadač. To će mu još više pomoći – rekao je Allardyce za klupsku internet stranicu.

- Mislim da je on dobar mladi talent za nas i zadovoljan sam njegovom izvedbom. Bio bih još zadovoljniji da je zabio taj gol glavom na kraju. Bilo bi to sjajno za njega i za nas – dodao je menadžer Roversa.

Kalinić je do sada odigrao ukupno devet premierligaških utakmica, te još uvijek čeka na prvenstveni prvijenac, dok je u dresu Roversa zabio dva puta u četiri odigrane utakmice Carling Cupa.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika