16.12.2009. / 14:00

Autor: Totalsport

Jelavić: Uništit ćemo Celtic ako dođe s rezervnom postavom

Utakmicu bez rezultatskog ali od značaja za reputaciju odigrat će u četvrtak na stadionu Gerhard Hanappi u Beču Rapid i Celtic. Riječ je o dvoboju 6. kola skupine C Europa lige

Nikica JelavićNikica JelavićUtakmicu bez rezultatskog ali od značaja za reputaciju odigrat će u četvrtak na stadionu Gerhard Hanappi u Beču domaći Rapid i Celtic. Riječ je o dvoboju 6. kola skupine C Europa lige.

Obje su momčadi već i ranije izgubile i teoretske šanse za plasman u nokaut fazu natjecanja. Hamburg je lider skupine s deset bodova i u međusobnom dvoboju s drugoplasiranim Hapoelom iz Tel Aviva (9 bodova) u posljednjem kolu će odlučiti pitanje pobjednika skupine, dok će Rapid (5 bodova) i Celtic (4 boda) igrati utakmicu potpuno rasterećeni.

Za tu je utakmicu gostujući menadžer Tony Mowbray najavio pomalo izmijenjeni sastav kako bi odmorio glavne igrače za predstojeće utakmice u škotskom prvenstvu, na što je hrvatski napadač u redovima Rapida Nikica Jelavić regirao upozorenjem.

- Već smo pokazali da smo bolja momčad u Glasgowu kada su igrali svi njihovi glavni igrači. Ako dođu sa momčadi sastavljene od zamjena, uništit ćemo ih i natjerati ih da plate za svoje nepoštovanje. Ja ne bih volio biti dio takve momčadi. Nije dobro za igrače ako izgube samo kako bi sačuvali snage za drugu utakmicu. Svaki poraz spušta moral, bez obzira očekivali ga ili ne. Celticov dolazak s rezervnom momčadi bio bi nepošten prema našoj momčadi i navijačima, kao i njihovim vlastitim navijačima - prenosi Jelavićevu izjavu škotski tabloid Daily Record.

U prvoj međusobnoj utakmici igranoj 1. listopada na Celtic Parku (1-1) Jelavić se upisao u strijelce zabivši vodeći gol za svoju momčad već u 4. minuti.

Vezane vijesti

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika