16.12.2009. / 14:26

Autor: Totalsport

Veliki dan hrvatskog sporta 20. prosinca u HNK u Zagrebu

Hrvatski sport priprema se proslaviti Veliki dan utemeljen povodom priznanja Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) od strane međunarodne olimpijske obitelji

Zlatko Mateša, predsjednik HOO-aZlatko Mateša, predsjednik HOO-aHrvatski sport priprema se proslaviti Veliki dan utemeljen povodom priznanja Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) od strane međunarodne olimpijske obitelji.

Svečanost će okupiti vrhunske sportaše i brojne poklonike sporta, a održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, u nedjelju 20. prosinca 2009. u 20 sati uz izravan prijenos na HRT-u. HOO će dodijeliti najvišu nagradu Matija Ljubek, proglasiti najuspješnije sportaše, ekipe i trenera godine te posebnim priznanjima za sportske pothvate nagraditi za izvanredne doprinose hrvatskom i međunarodnom sportu.

Istog dana zasjedat će Skupština HOO-a (24.sjednica), a dan prije 19. prosinca i Vijeće HOO-a (11. sjednica) pod predsjedavanjem predsjednika Zlatka Mateše.

Na dnevnom redu Vijeća i Skupštine, naći će se prijedlog Programa javnih potreba sporta državne razine i proračuna HOO-a za olimpijsku 2010. godinu u iznosu 123.540.841 kn, kao i prijedlog izmjena Statuta HOO-a. Skupština će također raspravljati i o izmjenama u članstvu HOO-a, točnije o prestanku članstva Savezu sportova Koprivničko-križevačke županije te o prijemu u članstvo Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije.

Vezane vijesti

Otvoren EYOF 2011. u Trabzonu

Otvoren EYOF 2011. u Trabzonu

U nedjelju, 24. srpnja 2011., na stadionu Avni Aker u Trabzonu otvoren je XI. Olimpijski festival europske mladeži "Trabzon 2011". Hrvatski… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika