16.12.2009. / 15:15

Autor: Totalsport

Cvitanich: Posao s Pachucom nije zgotovljen

Velike su šanse da će argentinski nogometaš hrvatskog porijekla Dario Cvitanich (25) karijeru nastaviti u meksičkoj Pachuci. Ali još uvijek nije sve definirano, iako je meksički klub još sredinom prošlog tjedna objavio suprotno

Dario CvitanichDario CvitanichVelike su šanse da će argentinski nogometaš hrvatskog porijekla Dario Cvitanich (25) karijeru nastaviti u meksičkoj Pachuci. Ali još uvijek nije sve definirano, iako je meksički klub još sredinom prošlog tjedna objavio suprotno.

Prema pisanju De Telegraafa Ajax bi trebao Cvitanicha posuditi Pachuci od 1. siječnja 2010. do 1. siječnja 2011. godine, s tim da bi meksički klub preuzeo svu brigu oko igračevih primanja.

- Glasine su istinite, ali transfer još nije siguran. U principu smo se dogovorili, ali ostalo je još nekoliko detalja – rekao je Cvitanich za Diarioshow.com.

Cvitanich je nakon pet sezona provedenih u Banfieldu u ljeto 2008. godine prešao u Ajax za 6.5 milijuna eura. U prvoj je sezoni zabio 13 golova za amsterdamski klub, te je bio favorit tadašnjeg trenera Marca van Bastena. Pod trenerskom palicom Martina Jola je pao u drugi plan.

Aktualni ugovor Cvitanicha za Ajax veže do lipnja 2013. godine, a De Telegraaf dodaje da bi ukoliko dogovor s Pachucom iz nekog razloga propadne, Ajaxov napadač mogao zaigrati ponovo u svojoj domovini, budući je navodno interes pokazao River Plate.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika