17.12.2009. / 00:47

Autor: Totalsport

EL, skupina J: Gol Perišića za uspjeh Club Bruggea

Hrvatski U-21 reprezentativac Ivan Perišić pogotkom je u trećoj minuti nadoknade donio pobjedu Club Bruggeu protiv Toulousea 1-0 u 6. kolu skupine J Europa lige

Ivan PerišićIvan PerišićHrvatski U-21 reprezentativac Ivan Perišić pogotkom je u trećoj minuti nadoknade donio pobjedu Club Bruggeu protiv Toulousea 1-0 u 6. kolu skupine J Europa lige.

Belgijskom je sastavu za prolaz u nokaut fazu bio dovoljan i neodlučeni rezultat, pa je Club Brugge cijelu utakmicu prvenstveno nastojao ne primiti gol, iako se ne može reći da ga nisu pokušavali i zabiti. Toulouse je dalje mogao samo s pobjedom, pa se francuski prvoligaš u završnici dvoboja potpuno otvorio, što je domaćim nogometašima otvorilo više mogućnosti za kontranapade.

Domaćini su do pogotka, koji je razriješio sve dojbe, stigli u trećoj minuti nadoknade kada se Ronald Vargas sjajno probio po desnoj strani i nesebično uposlio Perišića, a ovaj je prizemnim udarcem svladao nemoćnog gostujućeg vratara Vaklverdea.

Bio je to Perišićev četvrti pogodak ove sezone u Europa ligi. Prethodna tri zabio je Partizanu.

Partizan se od Europa lige oprostio pobjedom u Beogradu protiv ukrajinskog Šahtara 1-0. Nakon što su Beograđani prethodnih pet utakmica u J skupini izgubili, svladali su na kraju najjačeg suparnika i prvoplasiranu momčad u skupini Šahtar ranim pogotkom Diarre u 6. minuti.

Darijo Srna nije konkurirao za sastav Šahtara.

Europa liga, 6. kolo skupine J:

Club Brugge - Toulouse 1-0 (Perišić 90+3)

Partizan - Šahtar 1-0 (Diarra 6)

Ljestvica:

1. Šahtar 6 4 1 1 14-3 13

2. Club Brugge 6 3 2 1 10-8 11

3. Toulouse 6 2 1 3 6-11 7

4. Partizan 6 1 0 5 6-14 3

Vezane vijesti

'Nismo mogli prije uhititi Meraha'

'Nismo mogli prije uhititi Meraha'

Francuski premijer Francois Fillon izjavio je u petak ujutro da nije postojao nijedan element koji bi dopustio uhićenje Mohameda Meraha prije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika