17.12.2009. / 12:30

Autor: Totalsport

Trener Tottenhama: Kranjčar je bio fantastičan; dobio čak devetku

Harryja Redknappa zahvatila je euforija nakon pobjede u 17. kolu Premiershipa. Tottenham je deklasirao Manchester City (3-0) uz dva gola briljantnog Kranjčara

Harry RedknappHarry RedknappHarryja Redknappa zahvatila je euforija nakon pobjede u 17. kolu Premiershipa. Tottenham je deklasirao Manchester City (3-0) uz dva gola briljantnog Kranjčara.

Ne čudi stoga nova porcija Redknappovih pohvala na račun hrvatskog reprezentativnog veznjaka.

- Niko Kranjčar je bio fantastičan. U velikoj je formi otkad je stigao kod nas - izjavio je menadžer Spursa za The Sun, najavivši borbu za treće mjesto.

- Sve je moguće ove sezone. Prvaka će odlučiti Manchester United i Chelsea. Ali, nakon toga je sve otvoreno. Bit će gusto o čemu svjedoče i rezultati utakmica u srijedu. Pogledajte Arsenal koji je odigrao samo 1-1 protiv Burnleyja. Većina bi ljudi očekivala njihovu pobjedu nakon što im je to uspjelo u nedjelju protiv Liverpoola.

- Moramo nastaviti s dobrim rezultatima i biti dosljedni u tome. Ali, ne smijemo pretjerivati nakon loših rezultata, kao što je bio subotnji poraz od Wolverhamptona.

Osim Kranjčara, Redknapp je bio oduševljen predstavom još jednog svoga nogometaša.

- Aaron Lennon je bio sjajan - kada je u formi, teško se nositi s njime. U subotu nije izgledao dobro, ali protiv Cityja je bio odličan. Moramo mu nastaviti gurati loptu. Suparnički lijevi braniči mrze kada je lopta kod njega. On je noćna mora.

Sky Sports: Kranjčaru čak devetka

Tottenham nakon 17 odigranih utakmica drži peto mjesto s 30 bodova. Aston Villa na četvrtom i Arsenal na trećem mjestu bježe mu dva boda, s time da "topnici" imaju utakmicu manje.I po izjavama i po globalnom mišljenju engleskih medija najbolji igrač utakmice Tottenhama i Manchester Cityja (3-0) bio je engleski reprezentativac Aaron Lennon.

"Bio je stalna opasnost po vrata Manchester Cityja", zbori u glas tisak s Otoka, ali isto tako hvali nastup hrvatskog nogometaša Nike Kranjčara koji je započeo golijadu na suparničkoj strani, ali ju i završio.

Po Sky Sportsu je Niko Kranjčar zaslužio sjajnu devetku za svoj nastup, ne samo zbog dva pogotka, već i zbog sjajne organizacije Tottenhamovog napada kroz svih 90 minuta. I Aaron Lennon je dobio istovjetnu devetku, dok je igra Vedrana Ćorluke ocijenjena sedmicom.

The Sun je bio nešto "okrutniji" prema Kranjčaru, pa j

e tako dobio sedmicu, baš kao i Ćorluka, dok je po njihovom mijenju najbolji igrač utakmice bio spomenuti 22-godišnji Lennon (ocjena 8).

Podsjetimo da je treći Hrvat u Tottenhamu Luka Modrić cijelu utakmicu odgledao s klupe za pričuve.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika