17.12.2009. / 12:45

Autor: Totalsport

Marko Tomas peti najkorisniji igrač Eurolige u srijedu

Nakon prvih šest odigranih utakmica 8. kola košarkaške Eurolige, Cibonin igrač Marko Tomas je peti najkorisniji igrač tog natjecanja u toj etapi

Marko TomasMarko TomasNakon prvih šest odigranih utakmica 8. kola košarkaške Eurolige, Cibonin igrač Marko Tomas je peti najkorisniji igrač tog natjecanja u toj etapi.

Cibona je u skupini A, u KC Dražen Petrović, ostvarila vrlo važnu pobjedu protiv Fenerbahçea 80-77, a pritom su nadoknadili i prednost turske momčadi od čak 18 poena.

Marko Tomas je bio najzaslužniji za preokret, a uz to je krajem ogleda uz 4-4 s linije slobodnih bacanja očuvao prednost Cibone. Utakmicu je završio sa 28 poena, dva skoka, po jednom ukradenom loptom i asistencijom, ali i tri izgubljene lopte.

Za tri poena je gađao odličnih 6-10, za dva poena 2-7 i za jedan 6-6. Sve to mu je donijelo 21 indeksni bod, a treba reći da je od svih košarkaša koji su izašli na parkete u srijedu ubacio najviše poena.

MVP Euroliga, 8. kolo (nakon srijede):

1. Mindaugas Lukauskis (Asvel) 23.00

2. Stevan Nadjfeji (Maroussi) 22.00

3. Semih Erden (Fenerbahçe) 22.00

4. Kennedy Winston (Lottomatica Rim) 22.00

5. Marko Tomas (Cibona) 21.00

...

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika