17.12.2009. / 13:00

Autor: Totalsport

Trener Atlante: Barcelona je itekako ranjiva

Jose Gaudalupe Cruz, trener meksičke Atlante, nije bio oduševljen onim što je vidio od Barcelone u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva, koje se održava u Abu Dhabiju

Barcelonini igrači slave pogodakBarcelonini igrači slave pogodakJose Gaudalupe Cruz, trener meksičke Atlante, nije bio oduševljen onim što je vidio od Barcelone u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva, koje se održava u Abu Dhabiju.

Premda je Barcelona pobijedila 3-1 trener meksičke momčadi je rekao:

- Ubojiti su u napadu, ali ostavljaju dosta prostora u obrani. Nekoliko puta smo bili u dobrim situacijama, ali razlika je u tome što oni koriste šanse, a suparnik ne. Gledao sam njihov poraz od Rubin Kazana u Ligi prvaka i to je trebao biti naš poučak. No, kada nismo uspjeli mi, vjerujem da Estudiantes ima priliku protiv njih - rekao je Jose Guadalupe Cruz.

Josep Guardiola, strateg na drugoj strani, komentirao je:

- Zadovoljan sam svime, jer suparnik nije bio lagan. No, ponijeli smo se kao pravi favoriti. Bili smo konkretni kada je trebalo.

Podsjetimo da je Pedro, nogometaš Barcelone, u ovom meču ostvario jedinstveni rekord. U jednoj sezoni je postigao barem po pogodak u šest različitih natjecanja. U Primeri, Kupu kralja, španjolskom Superkupu, europskom Superkupu, Ligi prvaka i sada Svjetskom klupskom prvenstvu.

Finalna utakmica Barcelone i Estudiantes La Plate je na programu u subotu.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika