17.12.2009. / 13:20

Autor: Totalsport

Kranjčar: Modrić i ja možemo igrati zajedno

Niko Kranjčar ponovno je jedna od glavnih nogometnih tema otočkih medija. Hrvatski je veznjak s dva pogotka u srijedu srušio Manchester City (3-0) u ogledu 17. kola Premier lige

Niko KranjčarNiko KranjčarNiko Kranjčar ponovno je jedna od glavnih nogometnih tema otočkih medija. Hrvatski je veznjak s dva pogotka u srijedu srušio Manchester City (3-0) u ogledu 17. kola Premier lige.

Kranjčarov dolazak u Spurse poklopio se s teškom ozljedom drugog hrvatskog reprezentativnog veznjaka Luke Modrića koji se ovih dana polako vraća u sastav Tottenhama.

Novinare The Suna je stoga zanimalo mogu li dvojica Hrvata zajedno kvalitetno igrati u veznom redu sjevernolondonskog kluba. Smatraju da će menadžer Harry Redknapp biti u velikim dilemama kada se Modrić potpuno oporavi i fizički bude spreman kao nekad. No, za Kranjčara nema nikakvih dvojbi.

- Mislim da Luka i ja zajedno igramo dobro za reprezentaciju i nadam se da ćemo tako igrati i za Tottenham. Za Hrvatsku Modrić igra u središnjici veznog reda, dok sam je na lijevoj strani.

- Tijekom svojih smo karijera dokazali da možemo igrati zajedno i da su momčadi za koje smo igrali zajedno imale koristi od nas.

- Sve što želimo je da se Luka što je moguće prije vrati u punu spremu jer se radi o fantastičnom igraču koji otvara mnoga vrata tijekom utakmice - zaključio je Kranjčar koji je za Tottenham ove sezone postigao četiri pogotka i tri se puta upisao među asistente.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika