17.12.2009. / 13:40

Autor: Totalsport

Loša vijest za Denver, ozlijeđen Billups

U NBA momčadi iz Denvera sve je krenulo prema pozitivnom od trenutka kada je početkom prošle sezone u klub došao Chauncey Billups

Chauncey BillupsChauncey BillupsU NBA momčadi iz Denvera sve je krenulo prema pozitivnom od trenutka kada je početkom prošle sezone u klub došao Chauncey Billups.

Ovaj 33-godišnji sjajni organizator igre je napustio Detroit i došao u Denver, te je Nuggetse zajedno s Carmelom Anthonyjem vodio sve do finala Zapadne konferencije, gdje ih je prošle sezone pobijedio budući prvak, Los Angeles Lakersi.

Ove sezone Denver ponovno igra odlično, te se nalaze na drugom mjestu Zapada, s dvije pobjede manje od vodećih Lakersa. U srijedu je, pak, Denver potvrdio sjajnu domaćinsku formu (omjer 12-1) pobjedom protiv Houstona 111-101, no na tom ogledu se ozlijedio Billups.

Zbog bolova u preponama je napustio igru početkom drugog dijela, a tek će skorašnja magnetska rezonanca pokazati koliko je ozljeda ozbiljna.

- Ako mogu suditi po njegovom izrazu lica onda ozljeda nije banalna. Siguran sam da ćemo morati nekoliko utakmica igrati bez njega. Nadam se ne duže od toga - rekao je George Karl, trener Denvera.

Vezane vijesti

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Anthony Davis: Kobe je čudovište koje želim zaustaviti!

Zvijezda ovogodišnje sezone američke NCAA košarke, Anthony Davis (Kentucky), najavio je velike planove za iduću, svoju prvu, NBA sezonu. Davis je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika