17.12.2009. / 14:15

Autor: Totalsport

Petrić u pilotskoj kabini na putu do Tel Aviva

Opuštena je atmosfera vladala u zrakoplovu kojim su nogometaši HSV-a otputovali u Tel Aviv gdje će u četvrtak navečer protiv Hapoela odigrati posljednji ogled u skupini C Europa lige

Mladen PetrićMladen PetrićOpuštena je atmosfera vladala u zrakoplovu kojim su nogometaši HSV-a otputovali u Tel Aviv gdje će u četvrtak navečer protiv Hapoela odigrati posljednji ogled u skupini C Europa lige.

Tijekom 3100 kilometara dugačkog puta osoblje zrakoplova je ispunilo želju hrvatskom reprezentativnom napadaču Mladenu Petriću koji je htio zaviriti u pilotsku kabinu.

Kapetan Jan Ihlenfeld i kopilot Christian Blankenburg objasnili su našem nogometašu sve što ga je zanimalo o kokpitu Airbusa A319.

I HSV i Hapoel su osigurali prolazak u sljedeću fazu natjecanja, ali u Tel Avivu će se ipak voditi borba za prvo mjesto koje nosi povlastice prilikom ždrijeba šesnaestine finala. Nijemci trenutno imaju deset bodova, a Izraelci bod manje, tako da će HSV-u za prvo mjesto biti dovoljan i bod.

Na taj bi način izbjegli sve preostale prvoplasirane momčadi iz skupina Europa lige, ali i četiri najbolja trećeplasirana sastava koji dolaze iz Lige prvaka, a među njima su Juventus i Marseille.

- Prvo mjesto mora biti naš cilj premda smo sretni što smo već osigurali prolaz dalje - poručio je trener HSV-a Bruno Labbadia.


Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika