17.12.2009. / 14:30

Autor: Totalsport

Pepe operiran, mogao bi biti spreman za SP

Branič madridskog Reala, Portugalac Pepe, u četvrtak je podvrgnut operaciji desnog koljena koje je ozlijedio tijekom utakmice protiv Valencije u 14. kolu španjolskog nogometnog prvenstva

PepePepeBranič madridskog Reala, Portugalac Pepe, u četvrtak je podvrgnut operaciji desnog koljena koje je ozlijedio tijekom utakmice protiv Valencije u 14. kolu španjolskog nogometnog prvenstva.

Prve prognoze nakon puknuća križnog ligamenta desnog koljena nisu bile nimalo optimistične za Pepea, kojem je u pitanje došao čak i nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici sljedećeg ljeta.

No, četvrtak mu je ipak donio malo više nade. Liječnik Jose Carlos Noronha, koji ga je operirao, istaknuo je kako će Pepe ostati u bolnici još dva dana nakon čega će krenuti u proces oporavka koji bi trebao potrajati oko četiri mjeseca.

Noronha je dodao i kako bi 26-godišnji branič mogao biti spreman za prvu utakmicu svjetske smotre koju Portugalci igraju 15. lipnja protiv Obale Bjelokosti.

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika