17.12.2009. / 14:45

Autor: Totalsport

Iniesta gotovo sigurno bez finala SP-a klubova

Pobjedom protiv meksičkog Atlantea 3-1 nogometaši Barcelone su izborili finalnu utakmicu Svjetskog klupskog prvenstva koje se održava u Abu Dhabiju

Andres IniestaAndres IniestaPobjedom protiv meksičkog Atlantea 3-1 nogometaši Barcelone su izborili finalnu utakmicu Svjetskog klupskog prvenstva koje se održava u Abu Dhabiju.

Tamo će u subotu igrati protiv argentinskog Estudiantesa la Plate, no loša vijest za Barcelonu je ta da se tijekom polufinalnog ogleda ozlijedio španjolski reprezentativac, veznjak Andres Iniesta.

Veliki dio na početku ove sezone Iniesta je propustio zbog ozljede mišića desne noge, a na utakmici protiv Atlante su se izgleda vratili bolovi na istom mjestu.

Iniesta je igrao do 76. minute kada ga je zamijenio Bojan Krkić, a u klupskom izvještaju stoji da će momčad finale gotovo sigurno odigrati bez ozlijeđenog standardnog prvotimca.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika