17.12.2009. / 13:38

Autor: Andrea Belin

Iva Mia Erak: Važno je da ja znam tko je otac mog djeteta

Tko je otac njezinoga djeteta, bivša glasnogovornica Milana Bandića još uvijek ne želi otkrivati. Navodno je riječ o njemačkom poduzetniku s kojim je u vezi od proljeća ove godine

Iva Mia ErakIva Mia ErakNakon što je u javnost procurila vijest da je Iva Mia Erak, inače bivša glasnogovornica Milana Bandića u blaženom stanju, oglasila se i buduća majka.

Naime, Iva je priznala za jedne dnevne novine da je jako presretna što će za šest mjeseci po drugi put postati majka te da joj je trudnoća trenutačno jedina preokupacija u životu.

Međutim, tko je otac njezinoga djeteta, još uvijek ne želi otkrivati. Navodno je riječ o njemačkom poduzetniku s kojim je u vezi od proljeća ove godine.

Negdašnja najljepša gospođa je otkrila kako će navjerojatnije roditi u inozemstvu, ali ako se u vrijeme poroda zatekne u Hrvatskoj, učiniti će to na Svetom Duhu.

Za kraj je priznala da otkako je napustila ured prvog čovjeka glavnog grada Hrvatske često putuje te da unatoč trudnoći, ovih dana planira otići u Ameriku.

Inače, bivša glasnogovornica je majka petogodišnje djevojčice Karle.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 29.12.09. 23:01

Da današnjim po nastojanju medija "uzorima" našim kčerima uopće nije važno tko su očevi njihove djece. Te kurvi*e se ponašaju ko selske kuje - kad se navlaže (tjeraju) svaki cucek može umočiti, pa kak bi onda znale od kojeg se je primilo. Fuuuuj!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika