17.12.2009. / 13:53

Autor: Andrea Belin

Simoninim stopama: Ante Gotovac piše knjigu "Vrag"

Zagrebačkipoduzetnik je komentirao kako je život njegove supruge bio sve samo ne anđeoski kako je nazvala svoju autobiografiju te da će u njegovoj knjizi "Vrag", javnost saznati pravu istinu

Ante GotovacAnte GotovacZagrebački poduzetnik Ante Gotovac još je jedan u nizu "celeba" koji će se okušati u pisanju.

On će, naime baš kao i njegova, uskoro bivša supruga Simona, napisati knjigu, međutim kako je kazao u In Magazinu riječ je o uratku koji će biti odgovor na "idiotarije" koje je pisala Simona.

Ante je komentirao kako je život njegove supruge bio sve samo ne anđeoski kako je nazvala svoju autobiografiju te da će u njegovoj knjizi "Vrag", javnost saznati pravu istinu.

"Život Simone Gotovac je bio sve samo ne anđeoski, a pravu istinu o život Gotovčevih imati ćete uskoro priliku doznati u mojoj knjizi, koju sada ekskluzivno najavljujem, a knjiga će se zvati 'Vrag'. A tko je pravi vrag ćete moći doznati kada pročitate knjigu", poručio je Ante.

Na kraju je otkrio kako će se posebno osvrnuti na Simonine tvrdnje da morala susjedima krasti krumpire iz vrta, da se radi braka odrekla ugovora vrijednog 250.000 kuna sa Chanelom.

Vezane vijesti

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

'NDH 0,13 posto, jugokomunisti 89 posto zločina'

Knjiga "Prikrivena stratišta i grobišta jugoslavenskih komunističkih zločina" autora Josipa Jurčevića, koja donosi popis činjenica o mjestima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika