17.12.2009. / 15:06

Autor: Hina

Kajin: Sanader će se vratiti kada Hebrang doživi slom u predsjedničkoj utrci

Po Kajinovom mišljenju, ako slučajno za one koji su se u stjecanju imovine ogriješili o zakon "nema mjesta u Remetincu, za njihov prihvat mogao bi se osposobiti i dio negdašnjega zloglasnog Golog otoka".

Damir KajinDamir KajinNeovisni predsjednički kandidat Damir Kajin ocijenio je na konferenciji za novinare u Vukovaru kako su odlaskom Ive Sanadera s položaja predsjednika vlade tijela pravne države postala slobodnija u djelovanju.

Po njegovim riječima, premijerka Jadranka Kosor bila bi najsretnija da ne mora ništa mijenjati, ali će, kako je ocijenio, morati pristati na potpun zaokret u vođenju države, želi li da Hrvatska iziđe iz teškoća u kojima se nalazi i u koje sve dublje tone.

Osposobiti Goli otok

"Dok su hrvatski branitelji i Vukovarci krvarili i patili u obrani Vukovara, neki su 'najbolji hrvatski sinovi' iz zemlje iznosili milijune i nije mi jasno zašto državno odvjetništvo do sada nije istražilo tko je i na koji način u Hrvatskoj došao do svoga prvog milijuna", poručio je.

Po njegovu mišljenju, ako slučajno za one koji su se u stjecanju imovine ogriješili o zakon "nema mjesta u Remetincu, za njihov prihvat mogao bi se osposobiti i dio negdašnjega zloglasnog Golog otoka".

Krupni kapital želi svog predsjednika

Drži da je jedna od bitnih osobina predsjedničkih izbora ta što "krupni kapital sada želi postaviti svoga predsjednika", a to je, kaže, gore nego da "zemlju vode stranački ljudi".

Na novinarski upit kako ocjenjuje napise u medijima o mogućem povratku Ive Sanadera u aktivnu politiku, Kajin je kazao kako je sklon vjerovati u ono što o povratku Sanadera pišu mediji i kako očekuje da bi se mogao vratiti čim "Hebrang doživi slom u predsjedničkoj utrci".

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
16/6/09

Trenk, 17.12.09. 15:35

Cjeli krupni kapital Hrvatske je nekoliko lopova i manipulatora, a scenarij horora koji pripremaju opljackanom i ponizenom narodu je:
-Bandic predsjednik drzave.
-Sanader Predsjednik Sabora
-Skegro ministar financija.
Samo je sreca sto to nece dugo potrajati.


registracija
4/1/09

miroljubiv, 17.12.09. 18:13

Nažalost,moram se složiti s prethodnim komentarom,da ako nastrani nazadnjački narod želi ovakve izbore i nasljednike,treba reći da ih mrtvilo i kolektivna bolest ovog naroda i vraća na vlast.Milanović i kompanija trećeg bloka su dobro plaćeni da se ne bune,a budalasti narod očekuje da će iz šljama izbora izabrati nekog dostojnog ove države.


registracija
10/11/09

ruvil, 17.12.09. 20:08

Kome vjerovati poslje svega ???


registracija
16/11/09

simo, 17.12.09. 21:52

Kome vjerovati? Vi ste idealni kandidati za medisku manipulaciju .U nedostatku vlastitog promišljanja kao posljedice logičnog zaključka,vi kao i do sada poslušajte što vam kažu novinari.Dok je vas,bude i ovog rekla-kazala novinarstva.A Trenk je u svom napadu paranoje zaboravio staviti Franju kao šefa Mirogoja.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika