17.12.2009. / 16:07

Autor: Totalsport

Blatter: Dok sam u FIFA-i, neće biti tehnologije

Seppu Blatteru, predsjedniku Međunarodne nogometne organizacije (FIFA), očito je prekipjelo i želio je završiti svaki razgovor o uvođenju tehnologije i inih stvari u nogomet

Sepp Blatter, predsjednik FIFA-eSepp Blatter, predsjednik FIFA-eSeppu Blatteru, predsjedniku Međunarodne nogometne organizacije (FIFA), očito je prekipjelo i želio je završiti svaki razgovor o uvođenju tehnologije i inih stvari u nogomet.

- Zamolit ću vas lijepo, nemojte me više ništa pitati o uvođenju video-snimki, tehnologije i novih izuma u nogometu. Dok sam predsjednik FIFA-e, nikakvih noviteta neće biti. Takvo što smo već obznanili i nije mi jasno zašto se stalno moramo vraćati na tu temu - rekao je Blatter.

Cijela pompa oko uvođenja video-snimki ili sličnih tehnoloških dodataka nogometnoj utakmici je nastala nakon što je Thierry Henry igrao rukom i odlučio pobjednika u dokvalifikacijskom ogledu Francuske i Irske, za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

- Ne možemo umrtviti nogometnu igru - kratko je zaključio Blatter.

Vezane vijesti

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Prema novom Ketchumovom indeksu digitalnog življenja (Ketchum Digital Living Indeks), jednostavnost je ono što ljudi žele od pametnih telefona,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika