17.12.2009. / 16:45

Autor: Totalsport

Redknapp: Ćorluka je potpuno isključio Robinha

Tottenham je u srijedu u 17. kolu Premier lige došao do velike pobjede protiv bogatog Manchester Cityja (3-0), a zanimljivo je da se u blijedoj partiji "građana" njihova najveća zvijezda, Brazilac Robinho, gotovo nije ni vidio

Vedran ĆorlukaVedran ĆorlukaTottenham je u srijedu u 17. kolu Premier lige došao do velike pobjede protiv bogatog Manchester Cityja (3-0), a zanimljivo je da se u blijedoj partiji "građana" njihova najveća zvijezda, Brazilac Robinho, gotovo nije ni vidio.

Zaslužnim za to menadžer Spursa Harry Redknapp ponajprije vidi hrvatskog reprezentativnog braniča.

- Utišali smo Robinha. Charlie (Vedran Ćorluka, op. a.) ga je potpuno isključio i nije nam uopće bio prijetnja - rekao je Redknapp čiju je momčad do pobjede s dva pogotka predvodio još jedan hrvatski reprezentativac, Niko Kranjčar.

Robinho je, inače, igru napustio već u 59. minuti kada ga je zamijenio Roque Santa Cruz. Brazilski napadač je odmah otišao u svlačionicu, nije ga nimalo zanimao nastavak utakmice. Menadžer Cityja Mark Hughes oko toga ipak nije htio raditi problem.

- Ne postoji pravilo prema kojem igrač mora sjesti na klupu nakon što je zamijenjen - naglasio je Hughes.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika