17.12.2009. / 17:40

Autor: Totalsport

Moratti odbio Mourinhov zahtjev za pojačanjima

Interov trener Jose Mourinho morat će obranu naslova talijanskog prvaka nastaviti s trenutnim kadrom, bez ijednog pojačanja u siječanjskom prijelaznom roku

Jose MourinhoJose MourinhoInterov trener Jose Mourinho morat će obranu naslova talijanskog prvaka nastaviti s trenutnim kadrom, bez ijednog pojačanja u siječanjskom prijelaznom roku.

To mu je jasno i glasno poručio predsjednik milanskog nogometnog diva Massimo Moratti koji je portugalskom strategu odbio zahtjev za dovođenjem još jednog napadača.

Spominjalo se da Mourinho ima namjeru dovesti Gorana Pandeva iz Lazija ili Lucu Tonija iz Bayerna, ali od toga neće biti ništa.

- U ovom trenutku ne postoji mogućnost dovođenja novog napadača, niti igrača na bilo kojoj drugoj poziciji - rekao je Moratti okupljenim novinarima uoči tradicionalnog božićnog domjenka u organizaciji Udruge talijanskih prvoligaša.

- Mourinho je rekao da bi nam novi napadač mogao biti koristan, ali prošlih smo mjeseci učinili puno što se tiče transfera i sigurno nismo zainteresirani za nove kupovine - dodao je prvi čovjek Intera.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika