17.12.2009. / 18:20

Autor: Totalsport

Massa: McLaren i Red Bull će biti opasniji od Mercedesa

Brazilski vozač Felipe Massa završio je dvodnevno testiranje u Ferrarijevom bolidu iz 2007. godine. U Mugellu je prvi put sjedio u F1 bolidu nakon nesreće na Hungaroringu u srpnju

Felipe MassaFelipe MassaBrazilski vozač Felipe Massa završio je dvodnevno testiranje u Ferrarijevom bolidu iz 2007. godine. U Mugellu je prvi put sjedio u F1 bolidu nakon nesreće na Hungaroringu u srpnju.

Massa prema pravilima natjecanja nije mogao koristiti noviji bolid jer službeni treninzi zasad nisu dopušteni, ali je ipak zadovoljan što je nakon dugo vremena bio za Ferrarijevim upravljačem.

- Osjećao sam bol u vratu u nekim brzim zavojima. Ali sve je ostalo bilo u redu, nije bilo nikakve razlike u odnosu na razdoblje prije nesreće.

- Iako sam sjedio za volanom potpuno drugačijeg bolida u odnosu na onaj koji ću voziti dogodine, osjećaj je bio savršen, što mi daje nadu uoči nadolazeće sezone. Bio sam vrlo brz i čini mi se da se ništa nije promijenilo u mome vozačkom stilu.

- Hvala Ferrariju što mi je ovo omogućio. Uz taj dar i rođenje sina, Božić će mi biti još ljepši - rekao je Massa za službenu Ferrarijevu internetsku stranicu.

U razgovoru za La Repubblicu je, pak, progovorio i o mogućem povratku Michaela Schumachera u Formulu 1. Nijemac bi, prema glasinama, dogodine mogao voziti za Mercedes GP, ali Massa tu kombinaciju ipak ne vidi najvećom opasnosti u predstojećoj sezoni.

- Schumacher i Mercedes zajedno mogu postići mnogo, ali očekujem da će nam McLaren i Red Bull biti veći konkurenti za naslov.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika