17.12.2009. / 17:11

Autor: Andrea Belin

Nicole Kidman se pojavila na premijeri s bijelim prahom na licu

Na licu četrdesetdvogodišnje ljepotice bilo je viška pudera. Čini se da je šminkana u zadnji tren pa vizašist očigledno nije ni primijetio da nešto nije u redu

Nicole KidmanNicole KidmanAustralska glumica poznata po besprijekornom izgledu, Nicole Kidman, priuštila si je nekoliko redaka u medijima kada se u utorak pojavila na premijeri svog novog filma "Nine".

Naime, ljepotica koja gotovo nikada nije napravila propust što se tiče izgleda ili odjevanja, na ovoj promociji pojavila se s bijelim prahom na licu.

Na licu četrdesetdvogodišnje glumice očigledno je bilo viška pudera. Čini se da je Nicole šminkana u zadnji tren pa vizašist očigledno nije ni primjetio da nešto nije u redu jer u protivnom sumnjamo da bi takva kročila na crveni tepih.

Inače, film "Nine" redatelja Roba Marshalla govori o životu talijanskog filmaša kojeg glumi Daniel Day-Lewis, a Australka glumi njegovu muzu Claudiu.

Vezane vijesti

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Australska glumica i oskarovka Nicole Kidman u budućnosti bi svoju bogatu kolekciju nagrada mogla obogatiti još jednom. Naime, ova 44-godišnjakinja… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 17.12.09. 17:49

Pa što onda???


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika